olifant 2.jpg

Over ons

Ons tijdschrift: de AV

De Archaeopteryx Veterinaris (AV) is ons semi-wetenschappelijke tijdschrift dat vijf keer per jaar wordt uitgebracht. Onze leden kunnen kiezen of ze het tijdschrift digitaal of per post toegestuurd willen krijgen. De AV staat vol met artikelen die zijn geschreven door onze actieve werkgroepleden. Elk werkgroeplid komt een keer aan de beurt en mag dan zelf een onderwerp bedenken dat te maken heeft met zijn of haar werkgroep. Naast wetenschappelijke artikelen zijn er ook verslagen te vinden van de afgelopen activiteiten. Denk dan bijvoorbeeld aan een fotoverslag van een excursie. Daarnaast staat het nog boordevol met leuke en interessante weetjes, recepten, vacatures en nog veel meer!

Voor geïnteresseerden zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van advertenties in de AV. Stuur een mail naar info@archaeopteryx-online.com voor meer informatie hierover.

Archaeopteryx zet zich graag in voor verduurzaming en wil daar met de digitale AV een steentje aan bijdragen. Vind jij de AV prachtig, maar hou je ook van bomen? Geef dan op het inschrijfformulier aan dat je de AV graag digitaal ontvangt. Dan krijg je hem eenvoudig in je mailbox. Zo heb je er ook nog eens altijd en overal toegang toe!

Ben je al lid en ontvang je de AV ook liever in je mailbox dan in de brievenbus? Stuur dan een mailtje naar secretaris@archaeopteryx-online.com. Wil je een specifieke AV toch op papier ontvangen, bijvoorbeeld doordat er een artikel van jou in staat? Dan kan je dit ook per mail aangeven bij onze secretaris. Je zal de betreffende editie dan gewoon kosteloos op papier ontvangen!

De AV van juni 2016 als voorbeeld.

Logo Kleur Tekst Transparant (1).png
180-90c.png