Inschrijven voor een werkgroep of commissie

Inschrijven voor Commissies

Elk jaar komen er nieuwe inschrijflijsten te hangen waarop je je in kunt schrijven voor onze commissies. Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor een aantal geweldige activiteiten? Dan is een commissie zeker iets voor jou!

Voor de onderstaande commissies is er maar één keer per jaar een inschrijfmoment:


Symposiumcommissie

Wil jij graag een groot evenement organiseren? Vind je het leuk om mensen te benaderen om zo een fantastisch symposium neer te zetten en lijkt het je leuk om daar een jaar lang met een super gezellige commissie aan te werken? Dan is de symposiumcommissie wat voor jou!

 

Infomarktcommissie

Samen met je commissieleden een fantastische infomarkt organiseren met de gekste dieren? De infomarkt is wat voor jou! Om de eerstejaars, maar ook zeker de andere studenten, kennis te laten maken met bijzondere dieren organiseer jij met je commissie een spetterende dag! Denk breed en groots. Kamelen, wurgslangen of papegaaien in de kantine? Het kan allemaal!

 

Binnen- en buitenlandexcursie commissie

Ook dit jaar wordt er weer een reis georganiseerd. Vind je het leuk om hier over na te denken, en te helpen met het organiseren zodat dit een onvergetelijke reis wordt? Dan is deze echt commissie wat voor jou!

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor foto's van het vorige symposium of hier voor foto's van de vorige infomarkt!

Inschrijven voor Werkgroepen

Voor de werkgroepen kun je je op elk moment inschrijven. De werkgroepen zitten vaak vol, maar gelukkig is er een wachtlijst. Op deze manier hoor jij het als eerste als er weer een plekje vrij is! Wil jij lid worden van een werkgroep? Mail dan snel naar info@archaeopteryx-online.com!

Vrije plaatsen werkgroepen

Op dit moment is er nog plek in de Terrarium werkgroep en de Aquafauna werkgroep. Mocht er geen plek meer zijn kun je alsnog op de wachtlijst worden geplaatst dus mail gerust naar info@archaeopteryx-online.com!

 

 

Vrije plaatsen commissies

Er is momenteel nog plek in de volgende commissies:

- Tosticommissie/pauzecommissie 

- Infomarkt

180-90c.png