top of page
Image by Gary Bendig

Vertrouwens contact personen

Quinten.jpg

Quinten Nijenhuis

Hoi!

Ik ben Quinten en ik zit momenteel in de master LH, daarnaast ben ik in 2021-2022 met veel plezier bestuur geweest bij Archaeopteryx. Ik ken de vereniging dus goed en wil daar goed gebruik van maken als vertrouwenscontactpersoon. Als je iets in vertrouwen wil delen kun je bij mij terecht, dan hebben we het erover!

Je kan me bereiken via vcpquinten@outlook.com

Giselle Fransen.jpg

Giselle Fransen


Hey!
Ik ben Giselle en samen met Quinten heb ik in het bestuur gezeten van Archaeopteryx in 2021-2022. Ik zit nu in het 3e jaar van de bachelor en ben nog regelmatig in het Archy hok te vinden onder het genot van een tosti. Mocht je iets in vertrouwen bij mij kwijt willen, kan je dat kenbaar maken via vcpgiselle@outlook.com :) !

Screenshot-2022-08-04-at-12.50.11.png

VIDIUS

Vanuit VIDIUS hebben wij drie vertrouwenspersonen voor onze leden en lidorganisaties. Als je binnen je bestuur bijvoorbeeld een geval van ongewenst gedrag of een zekere mate van conflict bemiddeling nodig hebt en jullie hebben zelf geen vertrouwens(contact)persoon bij jullie vereniging, kunnen jullie contact opnemen met één van onze drie vertrouwenscontactpersonen om jullie te helpen of te begeleiden naar de juiste hulp.

Onze vertrouwenscontactpersonen zijn er ook voor individuele leden natuurlijk! Als zij te maken krijgen met ongewenst gedrag (denk bijvoorbeeld aan seksueel overschrijdend gedrag, discriminatie of pesten) of hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste hulp voor bijvoorbeeld een burn-out, studievertraging of andere lastige situatie, kunnen individuele leden gebruik maken van onze vertrouwenspersonen. De VIDIUS vertrouwenspersonen zijn Tom Buster, Truusje Voorthuis en Marianne Vrieling. Zij zijn te bereiken via vertrouwenspersoon@vidius.nl.

bottom of page