olifant 2.jpg

Over ons

Sponsoren en Samenwerking

Wordt sponsor van Archaeopteryx! 

 

Archaeopteryx is de studievereniging voor vogels en bijzondere dieren. Al meer dan 30 jaar zijn wij gevestigd binnen de Faculteit Diergeneeskunde. Inmiddels hebben wij maar liefst 1100 leden!  Dit zijn niet alleen maar studenten maar ook afgestudeerde dierenartsen, paraveterinaire en andere dierliefhebbers. Een grote doelgroep dus! 

 

Uw financiële steun biedt ons de mogelijkheid diverse activiteiten te organiseren en/of het publiceren van ons verenigingsblad: de Archaeopteryx Veterinaris. Als tegenprestatie bieden wij verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te adverteren binnen onze vereniging. 

 

Om de sponsor-mogelijkheden op een rijtje te zetten is er voor u een sponsorbrochure samengesteld. In deze brochure vindt u het profiel van de vereniging en worden alle sponsormogelijkheden toegelicht. Er zijn namelijk talloze manieren om Archaeopteryx te sponsoren. Daarom zult u zien dat de prijzen variëren van €50 voor het sponsoren van een lezing tot bijvoorbeeld € 500 voor een sponsorpakket. Klik op de afbeelding hieronder om onze sponsorbrochure in te zien. 


 

Sponsorverslag foto.jpeg

Wij zijn altijd bereid met u te kijken welke mogelijkheid het beste past voor beiden partijen. Op deze manier denken wij dat wij een goede samenwerking partner te zijn. We kijken uit naar een goede toekomstige samenwerking!

 

Stuur een mailtje naar: 

sponsor@archaeopteryx-online.com of info@archaeopteryx-online.com voor meer informatie.