top of page
Image by TJ Fitzsimmons

Aquafaunawerkgroep

De aquafaunawerkgroep organiseert lezingen en excursies met betrekking tot alle levende wezens die in onze oceanen en wateren leven. Zo besteden we aandacht aan haaien, walvissen en exotische vissen, maar ook aan de zeedieren zoals de zeehond. Regelmatig vinden er gezellige vergaderingen plaats. Hier bespreken we nieuwe ideeën en de voortgang van de bestaande plannen.

 

Een bekende terugkerende activiteit is de succesvolle excursie naar het Dolfinarium, waar we een kijkje achter de schermen krijgen van dierenarts Pauline Bunskoek. Een zeer unieke ervaring! Daarnaast reizen we af en toe af naar noordelijkste puntje van Groningen, waar we een rondleiding krijgen door zeehondencentrum Pieterburen.

Omdat er in het diergeneeskundig curriculum weinig tot niets behandeld over aquafauna biedt deze werkgroep leden en studenten een kans om meer te weten te komen over dit onderwerp en in contact te komen met specialisten binnen deze wereld. Lijkt het je leuk om mee te helpen met het organiseren van deze leuke activiteiten? Schrijf je dan snel in!

Vragen of behoefte aan meer informatie? Contact: info@archaeopteryx-online.com

bottom of page