top of page
Image by Daniel Pelaez Duque

Sponsoren & Samenwerking

Archaeopteryx is de studievereniging voor vogels en bijzondere dieren. Al meer dan 30 jaar zijn wij gevestigd binnen de Faculteit Diergeneeskunde. Inmiddels hebben wij al meer dan 1300 leden!  Dit zijn niet alleen studenten, maar ook afgestudeerde dierenartsen, paraveterinairen en andere dierliefhebbers. Een grote doelgroep dus! 

 

Uw financiële steun biedt ons de mogelijkheid diverse activiteiten te organiseren en/of ons verenigingsblad te publiceren: de Archaeopteryx Veterinaris. Als tegenprestatie bieden wij verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te adverteren binnen onze vereniging. 

 

Om de sponsormogelijkheden op een rijtje te zetten is er voor u een sponsorbrochure samengesteld. In deze brochure vindt u het profiel van de vereniging en worden alle sponsormogelijkheden toegelicht. Er zijn namelijk talloze manieren om Archaeopteryx te steunen.


Wij zijn altijd bereid met u te kijken welke mogelijkheid het beste past voor beiden partijen. We kijken uit naar een fijne toekomstige samenwerking!​ 

Voor verdere vragen of informatie, bereik ons via: 

sponsor@archaeopteryx-online.com of info@archaeopteryx-online.com.

Sponsorbrochure

Geen bedrijf? Geen probleem! Als individu kun je Archaeopteryx ook met weinig moeite steunen. Het mooiste hiervan is dat je er zelf helemaal niets voor betaalt! Webwinkels en verschillende andere winkels betalen per verkocht product een commissie. Door van SponsorKliks gebruik te maken kun je ervoor zorgen dat een deel van deze commissie naar Archaeopteryx gaat, zonder dat het product hier duurder van wordt. Sterker nog, in veel gevallen kun je via SponsorKliks juist korting krijgen op het product. Wil je weten hoe het werkt? Klik dan op de knop!

bottom of page