top of page
Image by Joshua J. Cotten

Archaeopteryx Veterinaris

De Archaeopteryx Veterinaris (AV) is ons semi-wetenschappelijke tijdschrift dat vijf keer per jaar wordt uitgebracht. Onze leden kunnen kiezen of ze het tijdschrift digitaal of per post toegestuurd willen krijgen. De AV staat vol met artikelen die zijn geschreven door onze actieve werkgroepleden. Elk werkgroeplid komt een keer aan de beurt en mag dan zelf een onderwerp bedenken dat te maken heeft met zijn of haar werkgroep. Naast wetenschappelijke artikelen zijn er ook verslagen te vinden van de afgelopen activiteiten. Denk dan bijvoorbeeld aan een fotoverslag van een excursie. Daarnaast staat het nog boordevol met leuke en interessante weetjes, recepten, vacatures en nog veel meer!

Voor geïnteresseerden zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van advertenties in de AV. Stuur een mail naar info@archaeopteryx-online.com voor meer informatie hierover.

Archaeopteryx zet zich graag in voor verduurzaming en wil daar met de digitale AV een steentje aan bijdragen. Vind jij de AV prachtig, maar hou je ook van bomen? Geef dan op het inschrijfformulier aan dat je de AV graag digitaal ontvangt. Dan krijg je hem eenvoudig in je mailbox. Zo heb je er ook nog eens altijd en overal toegang toe!

Ben je al lid en ontvang je de AV ook liever in je mailbox dan in de brievenbus? Stuur dan een mailtje naar secretaris@archaeopteryx-online.com. Wil je een specifieke AV toch op papier ontvangen, bijvoorbeeld doordat er een artikel van jou in staat? Dan kan je dit ook per mail aangeven bij onze secretaris. Je zal de betreffende editie dan gewoon kosteloos op papier ontvangen!

Jaargang 29
Jaargang 28
Jaargang 28
Jaargang 29
Jaargang 29

Heb je de smaak toch nog niet helemaal te pakken? Lees dan gauw deze voorbeeld AV om in de stemming te komen!

Op zoek naar bronnen van artikelen? Vanaf jaargang 30 zijn ze allemaal hier te vinden!

Eigen foto in de AV?

Vanaf 2021 is de 'Archy foto database' opgezet! Hier kun je je foto’s uploaden van wilde dieren, knaagdieren, vissen, vogels, reptielen etc. Deze foto's kunnen dan met vermelding van jouw naam als fotograaf gebruikt worden voor ons verenigingsblad, de sociale media, posters en de website. Hou je zelf van foto's maken? Lijkt het je leuk om misschien wel jouw foto met jouw naam te zien verschijnen op de volgende AV cover? En heb je foto's van wilde dieren met een hoge kwaliteit? Upload ze dan via de knop hieronder!

bottom of page