Tosticommissie

Naast het organiseren van verschillende soorten excursies, workshops en lezingen voorzien wij graag ook nog in de andere behoeftes van de student. En wat is er nou beter dan het aanbieden van eten voor een lage prijs?! Onze tosti’s worden letterlijk als warme broodjes over de toonbank verkocht voor €0,60 tot maximaal €0,80 per tosti, afhankelijk van de hoeveelheid beleg. Het valt ons op dat dit erg gewaardeerd wordt onder de studenten en met name onder de eerstejaars staan wij bekend om onze tosti’s!

Onze tosticommissie bestaat uit studenten die bereid zijn eens in de zoveel tijd boodschappen te doen (op kosten van Archaeopteryx natuurlijk) om onze tosti voorraad weer bij te vullen. Daarbij moeten de tosti’s uiteraard ook nog gemaakt worden zodat deze tijdens de pauze meteen verkocht en gegeten kunnen worden. Om onze tosticommissieleden te bedanken krijgen zij elk een aantal tosti's gratis.

Natuurlijk is de commissie veel meer dan alleen boodschappen doen: er komt veel gezelligheid bij kijken! Zo organiseren wij elke maand een ‘tostiproeverij’ voor alle commissie leden. Tijdens deze proeverij verzint ieder lid een idee voor de nieuwe tosti van de maand, waarna we al deze ideeën zelf gaan proeven om zo de lekkerste tosti uit te kiezen.


De huidige Tosticommissie

- Elja Jeunink (Voorzitter)

- Inge van Heumen
- Annika Stokvis
- Liora Jongerius
- Yoni Veldhuis
- Nika van Wieringen
- Sascha Jansen
- Lidewei de Boer
- Meike Brouwers

Logo Archy kleur-wit met tekst.png

Contact

E-mail: Archaeopteryx@uu.nl

tel: 12:45 - 13:15 op 030-2537476 (werkdagen)

Ons adres

Archaeopteryx

Yalelaan 1

3584 CL Utrecht

Social media

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 Archaeopteryx