top of page
Image by Gary Bendig

Vertrouwens contact personen

Quinten.jpg

Quinten Nijenhuis

Hoi!

Ik ben Quinten en ik zit momenteel in de master LH, daarnaast ben ik in 2021-2022 met veel plezier bestuur geweest bij Archaeopteryx. Ik ken de vereniging dus goed en wil daar goed gebruik van maken als vertrouwenscontactpersoon. Als je iets in vertrouwen wil delen kun je bij mij terecht, dan hebben we het erover!

Je kan me bereiken via vcpquinten@outlook.com

Sophie Klopper.jpeg

Sophie Klopper

 

Hoii!

Ik ben Sophie en zit op dit moment in de bachelor van diergeneeskunde. Daarnaast mocht ik het jaar van 2022-2023 secretaris zijn bij deze vereniging. Mocht er iets gebeuren en wil je graag een luisterend oor, aarzel vooral dus niet om contact met mij op te nemen. Ik ben vaak in het hok te vinden en anders kan je mij mailen via:  vcpsophie@outlook.com

Screenshot-2022-08-04-at-12.50.11.png

VIDIUS

Vanuit VIDIUS hebben wij drie vertrouwenspersonen voor onze leden en lidorganisaties. Als je binnen je bestuur bijvoorbeeld een geval van ongewenst gedrag of een zekere mate van conflict bemiddeling nodig hebt en jullie hebben zelf geen vertrouwens(contact)persoon bij jullie vereniging, kunnen jullie contact opnemen met één van onze drie vertrouwenscontactpersonen om jullie te helpen of te begeleiden naar de juiste hulp.

Onze vertrouwenscontactpersonen zijn er ook voor individuele leden natuurlijk! Als zij te maken krijgen met ongewenst gedrag (denk bijvoorbeeld aan seksueel overschrijdend gedrag, discriminatie of pesten) of hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste hulp voor bijvoorbeeld een burn-out, studievertraging of andere lastige situatie, kunnen individuele leden gebruik maken van onze vertrouwenspersonen. De VIDIUS vertrouwenspersonen zijn Tom Buster, Truusje Voorthuis en Marianne Vrieling. Zij zijn te bereiken via vertrouwenspersoon@vidius.nl.

bottom of page