Lid worden?

Voor slechts €9,- per kalenderjaar kun je als student Diergeneeskunde lid zijn van onze vereniging en voor niet-student diergeneeskunde kost het €18,- per kalenderjaar. Als lid krijg je de volgende voordelen:

- Vijf keer per jaar de Archaeopteryx Veterinaris (ons semi-wetenschappelijk blad)

- Gratis toegang tot alle lezingen

- Korting op workshops en excursies

- Mogelijkheid tot deelname in een werkgroep/commissie

- Heel veel gezelligheid!

Je kunt lid worden door het invullen van een inschrijfformulier. Omdat we ook een handtekening nodig hebben, is het het makkelijkst om dit formulier een keer tijdens de pauze (12.45-13.15) bij ons in te komen vullen. Tijdens de pauze zal er altijd iemand van het bestuur aanwezig zijn die je een formulier kan geven. Daarnaast hebben wij ook altijd inschrijfformulieren bij onze activiteiten liggen.

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan is ons inschrijfformulier hiernaast te downloaden als Word-bestand. Het volledig ingevulde formulier (inclusief handtekening) kan opgestuurd worden naar info@archaeopteryx-online.com.

De contributie voor het kalenderjaar 2021 wordt afgeschreven in december 2020. 

Opzeggen?

Opzeggen van het lidmaatschap voor het komende lidmaatschapsjaar kan tot uiterlijk 30 november. Dit kan door een mail te sturen naar info@archaeopteryx-online.com.

Bij afstuderen zal de contributie verhoogd worden naar €18,-. Hierover ontvangt u een e-mail ter herinnering. 

inschrijfformulier.png

Inschrijfformulier

 

Logo Kleur Tekst Transparant (1).png
180-90c.png