Lid worden?

Voor slechts €9,-* per jaar kun je als student lid zijn van onze vereniging. Als lid krijg je de volgende voordelen:

- Vijf keer per jaar de Archaeopteryx Veterinaris (ons semi-wetenschappelijk blad)

- Gratis toegang tot alle lezingen

- Korting op workshops en excursies

- Mogelijkheid tot deelname in een werkgroep/commissie

- Heel veel gezelligheid!

* Lidmaatschap voor Diergeneeskundestudenten kost €9,- per academisch jaar (vanaf september), voor niet-diergeneeskundestudenten kost het €18,- per jaar. 

Je kunt lid worden door het invullen van een inschrijfformulier. Omdat we ook een handtekening nodig hebben, is het het makkelijkst om dit formulier een keer tijdens de pauze (12.45-13.15) bij ons in te komen vullen. Tijdens de pauze zal er namelijk altijd iemand van het bestuur aanwezig zijn die je een formulier kan geven. Daarnaast hebben wij ook altijd inschrijfformulieren bij ons tijdens activiteiten.

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan is ons inschrijfformulier hiernaast te downloaden als Word-bestand. Het volledig ingevulde formulier (inclusief handtekening) kan opgestuurd worden naar archaeopteryx@uu.nl.

De contributie zal vanaf studiejaar 2017/2018 afgeschreven worden rond eind november voor hetzelfde academische jaar (voorbeeld: eind november 2017 zal de contributie afgeschreven worden voor academisch jaar 2017/2018).

Opzeggen?

Opzeggen van het lidmaatschap voor het komende lidmaatschapsjaar kan tot uiterlijk 31 oktober. Dit kan door een mail te sturen naar archaeopteryx@uu.nl. Bij afstuderen zal de contributie verhoogd worden naar €18,-. Hierover ontvangt u een e-mail ter herinnering. 

 

Inschrijfformulier

 

© 2019 Archaeopteryx

 

Yalelaan 1

3584 CL Utrecht

Email: archaeopteryx@uu.nl

 

12:30 – 13:15 op 030-2537476 (werkdagen)

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon