Werkgroepen en Commissies

Wildlifewerkgroep

Deze zeer gezellige werkgroep houdt zowel studenten als dierenartsen op de hoogte van allerlei wilde nieuwtjes. Met wildlife worden zowel de vossen en reeën in de achtertuin als de grote katten in Afrika of de reuzenpanda’s in Azië bedoeld. Zo is er voor ieder wat wils!

 

Wegens groot succes zijn er verschillende activiteiten die jaarlijks terugkeren. Voorbeelden hiervan zijnr een excursie naar een kamelenmelkerij, gedragslezingen, kijkjes achter de schermen bij dierentuinen en een workshop verdovingspijlen schieten. Op deze manier hebben zowel de nieuwste leden van Archaeopteryx als ouderejaars de kans om aan deze activiteiten deel te nemen.

 

Door het organiseren van activiteiten zijn er mogelijkheden om contacten op te doen met dierenartsen die gespecialiseerd zijn in de wildlife-sector. Dit geldt zowel voor Nederlandse als buitenlandse specialisten. Je kunt door lid te worden van de Wildlifewerkgroep een basisnetwerk leggen van contacten die later in de opleiding of beroepsmatig zeer nuttig kunnen zijn. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om eigen ideeën in te brengen voor nieuwe activiteiten. De meeste lezingen zijn zeer actueel, maar ook andere informatieve onderwerpen komen aan bod.

De huidige werkgroepleden

- Elja Jeunink (voorzitter)

- Zelie Hofman

- Margot Kouwenberg

- Coco Walch

- Suzan van Leeuwen

- Caroline Hoogeveen

- Savanna Rullens

- Susanne Muis

- Robin Evers

- Helene Kuijper

- Timo Westdorp

Logo Archy kleur-wit met tekst.png

Contact

E-mail: Archaeopteryx@uu.nl

tel: 12:45 - 13:15 op 030-2537476 (werkdagen)

Ons adres

Archaeopteryx

Yalelaan 1

3584 CL Utrecht

Social media

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 Archaeopteryx