top of page
Image by 🇸🇮 Janko Ferlič

Wildlifewerkgroep

De wildlife werkgroep houdt zich bezig met allerlei dieren, van reeën en vossen in de achtertuin tot sneeuwluipaarden in Azië en olifanten in Afrika. Doordat er zoveel diersoorten aan bod kunnen komen is er altijd voor iedereen wel iets leuks om zich op te richten.

 

Wegens groot succes zijn er verschillende activiteiten die geregeld terugkeren. Voorbeelden hiervan zijn een excursie naar een workshop verdovingspijlen schieten en bepaalde lezingen over het worden van een wildlife dierenarts. Op deze manier hebben zowel de nieuwste leden van Archaeopteryx als ouderejaars de kans om aan deze activiteiten deel te nemen.

 

Door het organiseren van activiteiten zijn er mogelijkheden om contacten op te doen met dierenartsen die gespecialiseerd zijn in de wildlife-sector. Dit geldt zowel voor Nederlandse als buitenlandse specialisten. Zeker bij wildlife geldt dat internationale contacten een grote rol spelen. Je kunt door lid te worden van de wildlife werkgroep een basisnetwerk leggen van contacten die later in de opleiding of beroepsmatig zeer nuttig kunnen zijn. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om eigen ideeën in te brengen voor nieuwe activiteiten. De meeste lezingen zijn zeer actueel, maar ook andere informatieve onderwerpen komen aan bod. Lijkt het je leuk om mee te helpen met het organiseren van deze fantastische activiteiten? Schrijf je dan snel in!

Vragen of behoefte aan meer informatie? Contact: info@archaeopteryx-online.com

bottom of page