top of page
Image by Harshil Gudka

Wildlifecommissie

Sinds dit jaar hebben we een nieuwe commissie, de Wildlifecommissie!! We willen graag dat steeds meer leden de mogelijkheid om zich te verdiepen in wilde dieren, uit zowel Nederland en het buitenland. 

 

De commissie houdt zich bezig met het organiseren van workshops, series lezingen, excursies, mini-symposia & onderhoud van onze Veterinary Zoo & Wildlife Course. 

 

Door het organiseren van activiteiten zijn er mogelijkheden om contacten op te doen met dierenartsen die gespecialiseerd zijn in de wildlife-sector. Dit geldt zowel voor Nederlandse als buitenlandse specialisten. Zeker bij wildlife geldt dat internationale contacten een grote rol spelen. Je kunt door lid te worden van de wildlife commissie een basisnetwerk leggen van contacten die later in de opleiding of beroepsmatig zeer nuttig kunnen zijn. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om eigen ideeën in te brengen voor nieuwe activiteiten. De meeste lezingen zijn zeer actueel, maar ook andere informatieve onderwerpen komen aan bod. Lijkt het je leuk om mee te helpen met het organiseren van deze fantastische activiteiten? Schrijf je dan snel in!

Vragen of behoefte aan meer informatie? Contact: info@archaeopteryx-online.com

bottom of page