top of page
Image by Michael Payne

Huidig bestuur

Het 34ste bestuur der Archaeopteryx
"Ailurus"

O.d.z. 'These girls are on fire'

Aimee.jpeg

Aimee Sardijo-Brouwer

Voorzitter

Marleen.jpg

Marleen Wolters

Vice-Voorzitter

Sophie.jpeg

Sophie Klopper

Secretaris

IMG-20221020-WA0034.jpg

Linde Majoor

Penningmeester

Marlene.jpeg

Marlene Döring

Redacteur

Sam.jpg

Sam van Zuijlen

Algemeen Bestuurslid

Aimee.jpeg

Voorzitter

Terrarium werkgroep

Master commissie 

Hoi allemaal!

 

Ik ben Aimee Sardijo-Brouwer en ik heb de eer om dit jaar voorzitter te zijn van Archaeopteryx. Ik ben super enthousiast om dit jaar hét gezicht te zijn van de vereniging. Daarnaast ga ik ervoor zorgen dat alle vergaderingen goed gaan verlopen en draag ik de zorg over het bestuur. Ook mag ik dit jaar de terrawerkgroep en mastercommissie op mij nemen, hier heb ik ook veel zin in!

Op dit moment zit ik in de doorstroomtijd en mag ik in september beginnen aan de master. Naast dat ik aan het werk ben, heb ik dus heel veel tijd om allemaal toffe dingen te gaan organiseren voor de vereniging! Mijn passie ligt bij de bijzondere dieren, dit heb ik mogen ontdekken door stage lopen bij stichting AAP, knuffelen met stokstaartjes in Afrika, zwemmen met zeeleeuwen en shark cage diving, als het om dieren gaat, kan het me niet te gek. Ik ben daardoor altijd wel in voor een avontuur. Maar ook vind ik het fantastisch om lekker schapen te verlossen of met een kat op de bank te liggen. Hoe dan ook, dit geldt waarschijnlijk voor ons allemaal, geef mij maar een dier en ik vermaak me wel.

Ik ben ook fan van gekke dierenfeitjes, dus mocht je iets leuks weten, spreek me vooral aan! Ik hoop jullie gauw te ontmoeten bij onze activiteiten!

Ik ben te bereiken op Voorzitter@archaeopteryx-online.com

Marleen.jpg

Vice-voorzitter

Wildlife werkgroep

CS commissie

Hi! 

 

Ik ben Marleen Wolters en ik zit alweer in het derde jaar van de bachelor. Komend jaar mag ik de functie van vice-voorzitter op me nemen, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de sponsoren en samenwerkingen van Archaeopteryx. 

Ik sta ook wel bekend als de ‘apen meid’: je hoeft maar 1 ding te laten vallen over iets wat te maken heeft met apen en ik veer helemaal op. Mijn interesse voor wildlife begon namelijk met een documentaire over Jane Goodall en sindsdien is die fascinatie blijven hangen. Ik vind het dan ook heel gaaf dat ik door mijn functie een kijkje krijg in verschillende organisaties die zich bezig houden met wildlife conservation en andere aspecten van de VBD wereld. Daarnaast ben ik een ontzettende kwebbelkous: ik kan heel goed ratelen over mijn passies en verwacht dus dat die belletjes met sponsoren ook wel goed moeten komen.

Buiten Archaeopteryx dans ik bij STUdance en zit ik daar ook in de LustrumCommissie. Als je met me praat kan het dan ook zomaar zo zijn dat ik even een vrolijk danspasje doe. Naast dat ik komend jaar vice-voorzitter ben, mag ik de Wildlife Werkgroep en CS commissie op me nemen, waar ik ook heel veel zin in heb!

Kom vooral eens een praatje met me maken en waag een dansje met me op 1 van onze borrels!

Verder kan je me bereiken via vicevoorzitter@archaeopteryx-online.com

Sophie.jpeg

Secretaris

Vogel werkgroep

 Symposium commissie

Hallo allemaal!

 

Ik ben Sophie Klopper. Dit jaar ben ik een tweedejaars student van de bachelor. Komend jaar ben ik de secretaris van Archaeopteryx. Ik zal dus het geschreven woord van onze vereniging zijn. Bij vragen kan je dus ook altijd bij mij terecht. 

Ik kwam vorig jaar als kleine eend binnen bij de introdagen. Ik had me toen direct ingeschreven bij de vogelwerkgroep. Ik vind vogels en bijzondere dieren namelijk erg interessant en hoop later ook iets hiermee te mogen doen. Ik was daarom ook snel actief geworden binnen de vereniging. Een jaar later mag ik dan nu ook met trots zeggen dat ik de voorzitter van de vogelwerkgroep mag worden. Ik ga hiernaast ook de symposiumcommissie op me nemen. Ik zal zorgen dat we dus een heel leuk en educatief evenement gaan organiseren.

In de weekenden kan je me vaak vinden met mijn vrienden in een cafeetje in de Pijp. Daarnaast ben ik ook liefhebber van kunst en vind het ook leuk om te fotograferen en te schilderen.

Ik heb er heel veel zin en waggel dus vooral naar me toe als je praatje wil maken of als je vragen hebt. Als ik niet in het Archy hok ben, kan je bereiken via secretaris@archaeopteryx-online.com

IMG-20221020-WA0034.jpg

Penningmeester

Aquafauna werkgroep

Vrijetijds commisie

Hoi allemaal!

 

Ik ben Linde Majoor en ik zit momenteel in het derde jaar van de bachelor. Dit jaar mag ik penningmeester van Archaeopteryx zijn, dit betekent dat ik me bezig ga houden met al de financiën van onze mooie vereniging. 

Ik ben in het buitenland opgegroeid (in Zuid Afrika en Qatar) waardoor ik heel veel verschillende en bijzondere dieren ‘up close and personal’ heb kunnen zien. Ik heb altijd al een liefde voor dieren gehad en hierdoor kwam mijn passie voor wildlife echt tevoren. Ik heb dus niet een typische Nederlandse jeugd gehad, maar ik kan wel leuke verhalen vertellen over ervaringen met cheeta’s, haaien, neushoorns en kamelen. Ik ben ook een enorme fan van de onderwaterwereld en de dieren daarin dus ik ben erg blij dat ik dit jaar voorzitter mag zijn van de aquafauna werkgroep. Ook mag ik dit jaar voorzitterschap opnemen van de vrijetijdscommissie en ga ik met hen aan de slag om allemaal gezellig activiteiten te organiseren! Voor de rest houd ik van fotografie en lezen, en geniet ik enorm van buiten zijn in de natuur of afspreken met mijn vrienden. 

Ik heb super veel zin in aankomende jaar dus kom vooral een keertje langs het hok om een praatje met me te maken! Je kan me ook bereiken via penningmeester@archaeopteryx-online.com.

Marlene.jpeg

Redacteur

Infomarkt Commissie

Carrieremarkt

BLE Commissie

Hoi allemaal!

Ik ben Marlene Döring en zit nu in mijn tweede jaar van de bachelor. Ik ben super blij dat ik dit jaar als redacteur bestuur van Archy mag zijn, dit betekend dat ik dit jaar ga proberen 5 hele mooie AV’s neer te zetten en dat ik alle posters maak. 

Al zo lang ik me kan herinneren houd ik van dieren en ik heb altijd al heel veel interesse gehad voor vooral wilde dieren. Ik kon altijd urenlang naar een serie kijken waar je met de dierentuin medewerkers meekijkt en vond het altijd zo gaaf wat de dierenartsen daar allemaal konden. Ik ben super blij dat ik door Archy een goede kijk in de wereld van wildlife kan krijgen en dat ik hier komend jaar nog veel over kan leren.

Buiten Archy houd ik ervan om gezellig af te spreken met vrienden en vind ik het heel erg leuk om te reizen. Super leuk dus ook dat ik voorzitter kan zijn van de BLE-commissie om hiermee de volgende geweldige reis te plannen. Verder ben ik komend jaar ook nog de voorzitter van de infomarkt commissie en de carrièremarkt, hier heb ik ook echt heel erg veel zin in! 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij 1 van onze vele activiteiten, dus kom vooral langs! Als jullie mij willen bereiken kan dit altijd via redactie@archaeopteryx-online.com.

Sam.jpg

Algemeen Bestuurslid

KKF werkgroep

Tosti commissie

Heyhey!

Ik ben Sam van Zuijlen en ik zit in het derde jaar van de bachelor. Dit jaar heb ik het geluk om algemeen bestuurslid van Archy te mogen zijn; een hartstikke leuke functie waarbij ik me vooral bezig ga houden met de promotie van onze geweldige vereniging en al haar activiteiten.

Ik ben altijd al geobsedeerd geweest met praktisch alle dieren; mijn broer en ik kregen het altijd wel weer voor elkaar om naast honden ook konijnen, hamsters en een witbuik egeltje in huis te krijgen. Daarnaast ging ik ook nog vaak mijn opa helpen met zijn vogels en vissen of ging ik in de speeltuin opzoek naar wormen en slakken. Maar de grootste liefde heb ik toch wel voor de KFF dieren, ik ben dan ook erg blij dat ik nu voorzitter mag zijn van deze werkgroep. Verder zal ik ook de tostico op me nemen waar we de lekkerste tosti’s gaan bouwen. Hiernaast werk ik nog bij een groente- en fruitkwekerij en vul ik onder andere mijn tijd door af te spreken met vrienden, naar de sportschool te gaan of gewoon lekker series te kijken.

Aarzel niet om me aan te spreken als je leuke ideeën hebt voor merch, tosti’s of wat dan ook! Je kan me ook bereiken via ab@archaeopteryx-online.com of via de socials die ik beheer.

IMG-20221008-WA0012.jpg
bottom of page