top of page
Image by Kyaw Tun

Terrariumwerkgroep

De terrariumwerkgroep laat studenten kennismaken en zich verdiepen in reptielen, amfibieën, insecten en geleedpotigen.

 

Terrariumdieren worden vaak als eng beschouwd, terwijl deze diertjes juist onwijs interessant zijn. Door mensen meer kennis bij te brengen over deze fascinerende dieren kan deze angst hopelijk worden weggenomen. De ‘Enge Beestjes Lezing’, een lezing over schorpioenen en spinnen, waarbij studenten deze dieren zelfs vast konden houden, was dan ook een groot succes en zal in de toekomst zeker nog een keer terugkeren.

Tegenwoordig worden de terrariumdieren ook steeds populairder als huisdier. Wij vinden het belangrijk dat eigenaren en dierenartsen verstand hebben van deze bijzondere dieren zodat ze de optimale zorg kunnen bieden. Wij proberen dit mogelijk te maken door onze fantastische evenementen open te stellen voor iedereen! 

De werkgroep is heel hecht met elkaar en bestaat uit enthousiaste studenten die zich graag inzetten om de leuke en fascinerende kant van terrariumdieren te laten zien. Lijkt het je leuk om mee te helpen met het organiseren van deze leuke activiteiten? Schrijf je dan snel in!

Vragen of behoefte aan meer informatie? Contact: info@archaeopteryx-online.com

bottom of page