Symposiumcommissie

De symposiumcommissie organiseert het jaarlijkse grote symposium van Archaeopteryx. Dit jaar zal het symposium in één van de laatste twee weken van april plaatsvinden. Op dit moment doelen we op 30 april 2020. Helaas is het symposium voor 30 april geannuleerd. We hopen dat we het symposium later dit jaar toch nog kunnen laten plaatsvinden.  

Het jaarlijkse symposium van Archaeopteryx wordt elk jaar georganiseerd door een commissie van vrijwilligers. Middels vijf lezingen op academisch niveau, komen de vijf werkgroepen aan bod die Archaeopteryx vertegenwoordigt: konijnen en knaagdieren, terrariumdieren, aquafauna, vogels en wildlife. De diversiteit binnen het symposium maakt het een erg geliefd evenement onder onze leden en externen en trekt maar liefst tussen de 125 en 200 deelnemers per jaar! Neem ook vooral een kijkje in ons foto archief.

 

Sponseren van het symposium?

Wij zijn opzoek naar bedrijven die financiële steun willen bieden voor het organiseren van ons jaarlijks symposium. U kunt ons ook ondersteunen door het aanleveren van goodies die aan de deelnemers worden uit gedeeld tijdens het symposium.

Wij hebben een symposium-sponsor brochure voor de mogelijkheden die wij bieden.

Neem contact met ons op via symposiumarchaeopteryx@gmail.com of vice.voorzitter.archaeopteryx@archaeopteryx-online.com

De symposiumcommissie van 2020

- Guus Hulshof (voorzitter)

180-90c.png