Over ons

Capita Selecta

Tijdens de studie Diergeneeskunde is het voor studenten mogelijk om deel te nemen aan allerlei activiteiten naast het reguliere studieprogramma. De studieverenigingen (Diergeneeskundige Studenten Kring, Veterinaire Vee Fokker Club, Veterinaire Hippische Vereniging, Veterinaire Studenten Rijvereniging “De Solleysel”, Archaeopteryx, Hygieia en Stichting “Diergeneeskunde In Ontwikkelingssamenwerking”) organiseren zeer uiteenlopende activiteiten. Studenten kunnen zich op deze manier verdiepen in onderwerpen die hun interesse hebben binnen de diergeneeskundige wereld.

 

De Capita Selecta Commissie Diergeneeskunde (CSCD) bestaat uit twaalf enthousiaste studenten die samen de besturen van de bovenstaande verenigingen vertegenwoordigen. De CSCD heeft als doel studenten te stimuleren, om deel te nemen aan de activiteiten die worden georganiseerd. Door middel van een puntensysteem kan je bij de CSCD sparen voor een certificaat, waarmee je later bij je sollicitatie kan laten zien dat je naast je studie extra interessante activiteiten hebt bijgewoond.

 

Kijk voor alle actuele informatie over de CSCD op de website of de Facebook-pagina van de CSCD! Vragen of opmerkingen zijn welkom via de e-mail: cscde903@uu.nl.

 

Logo Archy kleur-wit met tekst.png

Contact

E-mail: Archaeopteryx@uu.nl

tel: 12:45 - 13:15 op 030-2537476 (werkdagen)

Ons adres

Archaeopteryx

Yalelaan 1

3584 CL Utrecht

Social media

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 Archaeopteryx