top of page

AEMV

logo1.png

De KKF werkgroep van Archaeopteryx is sinds 2019 lid van de Association of Exotic Mammal Veterinarians (AEMV) als student chapter. De AEMV is een internationale organisatie die zich bezig houdt met het verbeteren van de zorg voor fretten, cavia’s, konijnen, hamsters, ratten, muizen, chinchilla’s, egels en andere exotische zoogdieren. Om naar dit doel toe te werken heeft de AEMV het systeem van student chapters opgezet. Via deze chapters wil de AEMV informatie verstrekken aan studenten die meer willen leren over deze exotische zoogdieren. Naast de mogelijkheid om lid te worden als deel van een student chapter, is het ook mogelijk zelf lid te worden buiten Archaeopteryx om. Dit kan op de website van de AEMV.

Heb je interesse in knaagdieren, konijnen en fretten? Lijkt het je leuk om lezingen te organiseren met een enthousiaste groep mensen? Leuk! Neem dan contact op met de voorzitter van de KKF om de mogelijkheden tot lidmaatschap te overleggen.

 

Via de AEMV heb je toegang tot de facebook pagina, opgenomen lezingen, en een database voor interships, externships en residencies.

bottom of page