top of page
Image by Akshar Dave 🪁

Buitenland

Let's Go Africa

Let's Go Africa is een bureau dat reizen organiseert voor stages en vrijwilligerswerk in het buitenland. Neem vooral een kijkje op de site. We hebben de volgende vacatures op een rij gezet die interessant zijn voor leden:

1.      Marine Biology and Conservation projects Mauritius 

2.     Conservation & Wildlife Ecology, Swaziland 

3.     Animal care and Biology project, Zanzibar

4.     Marine Conservation project, Mozambique

5.     Giant land Tortoise Conservation volunteer project Rodrigues

downloaden.png

Sukulu Reserve

Sukulu Reserve is een natuurreservaat in het zuiden van Zambia. Het reservaat focust zich vooral op het behoud van de witte neushoorn. Jaarlijks wordt ook meerdere malen een cursus gegeven voor diergeneeskunde studenten. Bij deze cursus leer je meer over de inheemse diersoorten, krijg je de kans om met Afrikaans wildlife te werken en leer je van alles over diergeneeskunde bij deze dieren.

Voor informatie kun je mailen naar: sukulureserve@gmail.com

downloaden.jfif

Brochure

Intake formulier

Alturas Wildlife Sanctuary

Alturas Wildlife Sanctuary is een non-profit organisatie gelokaliseerd in Costa Rica die zich inzet voor het opvangen, rehabiliteren en opnieuw uitzetten van gewonde, zieke of verweesde inheemse diersoorten. Daarnaast zet Alturas Wildlife Sanctuary zich in voor educatie van de lokale bevolking omtrent inheemse diersoorten. Voor studenten bieden ze verschillende stagemogelijkheden aan, waaronder een veterinaire stage. De kliniek is goed uitgerust en accomodatie is op locatie. Geïnteresseerd? Bezoek dan hun website voor meer informatie!

downloaden (1).jfif

Cikananga Wildlife Center

Cikananga Wildlife Center is een non-profit organisatie die zich toelegt op het behoud van de natuur en van wildlife in Indonesië. Het doel van Cikananga Wildlife Center is om het hoogste standaard aan dierenwelzijn en diergeneeskundige zorg te bieden aan de dieren die binnen worden gebracht. Veel dieren in Cikananga Wildlife Center zijn in beslag genomen bij illegale handel of zijn gevangen bij mens-wildlife conflictsituaties. Cikananga Wildlife Center heeft een uitgebreid internship programma voor diergeneeskundestudenten.

Geïnteresseerd? Bezoek dan hun website voor meer informatie!

Naamloos_edited.jpg
bottom of page