top of page
animal-4988395_1920.jpg

Diergeneeskunig Memorandum

Diergeneeskundig-Memorandum-logo.png

Losse boek verkoop

Het Diergeneeskundig Memorandum brengt al jaren erg informatieve boekjes uit over vele verschillende veterinaire aspecten. Deze ontvang je bij een abonnement of kan je los kopen. Naast de mogelijkheid tot het afsluiten van een Archaeopteryx abonnement (hierover later meer), is er bij ons ook de mogelijkheid om eerdere uitgaven los te bestellen! Als lid van Archaeopteryx kan je ze al kopen voor €16.50 (reguliere prijs €22,29)! Ook als niet-lid kan je bij ons al voor €19.10 een boekje bestellen. 

Hoe gaat de bestelling in zijn werk?
1. Plaats je bestelling via dit formulier.
2. Er zal gecheckt worden of jouw boekje op voorraad is. Indien dit zo is, ontvang je een betalingsmail van ons.
3. Pas na betaling, is jouw bestelling vastgelegd.
4. Jouw boekje wordt meegenomen in de eerstvolgende levering. Let hierbij op dat de boekjes in bulken bij ons gebracht worden, dus er kan enige tijd tussen bestellen en leveren zitten. 
5. Zodra jouw boekje bezorgd is, krijg je bericht dat je deze kan komen ophalen. 

Prijs voor leden: 16.50 euro per stuk
Prijs voor niet leden: 19.10 euro per stuk


Bestellen kan via https://forms.gle/kgcFnjVefxvv8DJ1A.

Mocht je vragen hebben, neem dan vooral contact op met ab@archaeopteryx-online.com

Abonnement

Vanaf heden is het ook mogelijk om als lid van Archaeopteryx een abonnement af te sluiten bij het Diergeneeskundig Memorandum! Als abonnee ontvang je  gemiddeld 3 nummers per jaar, en als je lid bent van Archaeopteryx kan dit al voor €29.95 per jaar! De komende tijd gaat het DM zich ook verdiepen in het opnemen van digitale content als onderdeel van je abonnement, dit kan dus ter vervanging gaan dienen van een fysiek boekje. Leden die via Archaeopteryx abonnee worden van het Diergeneeskundig Memorandum krijgen gratis toegang tot 20 webinars van Webinar Vet! Daarnaast krijg je als abonnee 10% korting op het gehele aanbod van Webinar Vet! Schrijf je dus snel in door te mailen naar administratie@diergeneeskundigmemorandum.nl. Benoem daarbij duidelijk dat je lid bent van Archaeopteryx!

bottom of page