top of page
Image by Michael Worden

Wat is het lustrum?

Heyhoi allemaal,

 

Leuk dat je kijkt op de pagina van het lustrum. Van 5 t/m 9 februari 2024 viert Archaeopteryx haar 7e lustrum, en dat doen we graag samen met jullie! De lustrumcommissie gaat samen met de subcommissies keihard werken om er een geweldig feest van te maken. Er zal veel te doen zijn, niet alleen in februari 2024 maar ook in de aanloop naar het lustrum toe. De pre-luco zal namelijk van te voren al verschillende activiteiten organiseren om de sfeer er vast goed in te brengen. Tijdens de lustrumweek kunnen we dan echt helemaal los.

Het thema van het lustrum is ‘de zeven zeeën’. We gaan met elkaar de zeven zeeën bevaren, in de figuurlijke en poëtische zin van de uitspraak dan. De zeven zeeën duidt op het hebben van veel ervaring en kennis. Archaeopteryx heeft met haar 35 jaartjes volgend jaar zeker veel ervaring en kennis.  Er zullen veel verschillende activiteiten zijn, zowel educatief als super gezellig. Want een paar goede feestjes kunnen zeker niet ontbreken!

Alle activiteiten zullen via onze socials en hier op de website worden aangekondigd. Hou dit dus goed in de gaten en mis niks! Wij hebben er in ieder geval al super veel zin om komend jaar aan de slag te gaan en samen met de subcommissies een geweldige week neer te zetten!

 

Liefs,

De 7e lustrumcommissie der Archaeopteryx ‘Manta’

mvd_ppt.jpg
bottom of page